Соопштенија

Распоред за читање на водомери – Август

ЈКП „Комуналец“ Свети Николе ги известува граѓаните на градот Свети Николе за распоредот за читање на водомерите за месец Август 2011 година.

[table id=5 /]
 
[table id=7 /]
 
[table id=8 /]
 
[table id=9 /]
0