Posts Tagged 'водомери'

Распоред за читање на водомери – Август

ЈКП „Комуналец“ Свети Николе ги известува граѓаните на градот Свети Николе за распоредот за читање на водомерите за месец Август 2011 година.

[table id=5 /] [table id=7 /] [table id=8 /] [table id=9 /] Прочитај Повеќе →
0