Почетна Слајдер

Лабораторија

Со пуштање во употреба на новата филтер станица за преработка на вода и со доаѓањето на водата од хидросистемот „Злетовица“ и од алтернативното водоснабдување „Дивјак“ сите сомнежи за неисправноста на водата од градскиот водовод се елиминирани. Тоа значи дека водата во градскиот водовод санитарно, хемискии бактериолошки е исправна за пиење и е на нивото на водата од Рашче која ја користат жителите на ...

Прочитај Повеќе →
0

Прочистување на водата

Со пуштање во употреба на новата филтер станица за преработка на вода и со доаѓањето на водата од хидросистемот „Злетовица“ и од алтернативното водоснабдување „Дивјак“ сите сомнежи за неисправноста на водата од градскиот водовод се елиминирани. Тоа значи дека водата во градскиот водовод санитарно, хемискии бактериолошки е исправна за пиење и е на нивото на водата од Рашче која ја користат жителите на Скопје.

Прочитај Повеќе →
0